hero-circle
Dit kun je van ons verwachten

Tip 1

Kies gezond

Probeer lekker te variëren met je maaltijden en denk aan voldoende groenten. Drink genoeg water op een dag, zo’n 2,5 liter. Dit helpt afvalstoffen afvoeren, tegen vermoeidheid, smeert de gewrichten, verlaagt de bloeddruk en nog veel meer voordelen. Vermijdt liever teveel alcohol, cafeïne en suikers.

Tip 2

Blijf in beweging

Zo verklein je de kans op ziektes zoals overgewicht, diabetes, hart- en vaatziekten en psychische problemen. Probeer dus iedere dag iets te doen aan beweging. Een kleine verandering doet vaak al wonderen. Neem bijvoorbeeld eens vaker de trap in plaats van de lift, doe mee in de ochtend met Nederland in beweging op tv, probeer wat krachttraining te doen of blijf lopen tijdens het bellen.

Tip 3

Vier je geluk met een lach

Als laatste nog een blije tip. Probeer wat vaker te lachen. Het helpt je te genieten van het hier en nu, vermindert stress en is erg goed voor het immuunsysteem. Ook maak je met een lach op je gezicht, op een positieve manier verbinding met de mensen om je heen. Wist je trouwens dat je allerlei fantastische gelukshormonen aanmaakt wanneer je lacht? 
Serotonine, endorfine, dopamine en oxytocine komen vrij, waardoor je blij en ontspannen door het leven gaat.
Dus kom maar op met die mooie lach van jou!