hero-circle
Je haalt bij ons het beste uit jezelf

MET enige regelmaat hebben wij vacatures

MET onderscheidt zich, ook als werkgever. Naast een prima salaris conform cao Sociaal Werk bieden we uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. De cao kent een eigen loopbaanbudget dat je kunt aanwenden voor opleidingen; je kunt verlof en salaris tot op zekere hoogte uitruilen. We bieden een intern trainingsprogramma en een eigen budget voor congressen en begeleide intervisie. We hebben vakgroep overleggen en een interne coach staat tot je beschikking. Als MET medewerker beschik je over uitstekende (mobiele) apparatuur en MET heeft een aantal dienstfietsen. Daarmee ben je optimaal uitgerust als ambulant sociaal werker.

Binnen MET werken we met integrale teams. Door verschillende specialismen in een team en door met elkaar naar casuïstiek te kijken, ontstaat eer een breder blikveld. De ‘oplossing’  van de maatschappelijk werker hoeft niet altijd de beste oplossing voor de inwoner te zijn... wellicht heeft de jongerenwerker een alternatief dat net zo goed werkt en laagdrempeliger is. 
Elke inwoner is méér dan zijn/haar vraag, maakt onderdeel uit van een groter geheel. Daarom werken wij niet meer met ‘doelgroepen’. We zien de inwoner als totaal-mens, dit vraagt om een integrale benadering.

Wil je meer weten over de cao sociaal werk? Kijk op Sociaal Werk werkt!

Sociaal werker met focus op taalondersteuning projecten

Voor 16 -20 uur per week

Manager sociaal werk

Voor 32 -36 uur per week

Open sollicitaties MET Dijk en Waard

Voor 24 - 36 uur per week